Konu Bilgileri
Konu Başlığı Samsung'un Alamet'i Farikası
Cevaplar 10
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 1848
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Samsung'un Alamet'i Farikası  (Okunma Sayısı 1848 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
husseinerol
Administrator

Forum Puanı: 1515
Çevrimdışı Çevrimdışı

Level 24 Mobisapiens

Site
« : 09-11-2008, 22:50:11 »

Yaklaşık 1 aydır süren; Ne Alınır? anketimizde sonucu pek de yabancı olmayan sonuçlar baş gösteriyor. Bizimde güncel nabzı tutmak için oluşturduğumuz seçenekler arasında Samsung i900 Omnia’nın ezici üstünlüğü başı çekiyor. Peki neden i900? Biraz geçmişe dönelim ve film şeridini en baştan kullanıcı yorumları ile görelim. Windows Mobile tabanlı cihaz ile adı artık ayrılmaz olan HTC’nin mobil dünyadaki yadırganamayacak varlığını sadece 3 ayda dağıtan neydi? Bu bir savaş değil ve HTC karşısında alınmış bir üstünlükte olmayabilir ancak Samsung’a Windows Mobile nişanını kazandıran Omnia’nın sırrı nedir? Kullanıcıları i900 Omnia aldıran faktörler? Bu sefer PocketPC.gen.tr olarak biz size soruyoruz ve yorumlarınızı bekliyoruz…

Dosya Linkleri Ziyaretçilere Kapalıdır.

Gönderen Konu: Samsung'un Alamet'i Farikası(Okunma Sayısı 1848 defa)
El Fuego
Uzman

Forum Puanı: 556
Çevrimdışı Çevrimdışı

pocketpc.gen.tr

Site
« Yanıtla #1 : 09-11-2008, 23:52:35 »

Geçici bir rüzgar olduğunu düşünüyorum. HTC, HP gibi bu sektörde nam salmış markalar karşısında işi çok zor. Önemli olan bundan sonra çıkartacağı modellerile bu başarısını pekiştirmesidir; TV ve görselliğe hitap eden reklamlarla bir süre daha işi götürür ve biter.

yönetici artığı. imzamı düzenlemeyin, hakkımı kullanıyorum.

HutamE
Uzman

Forum Puanı: 723
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.netpano.com mpl tv

« Yanıtla #2 : 10-11-2008, 13:16:09 »

Samsung gerçekten sıkı bir adım attı ppc pazarına.Htc ce Hp bu alanda daha tecrübeli olabilirler ama onlarda bi yerden başladılar bu işe.
Zamanla Samsung  daha iyi işler yapacaktır.Omnia ilk çıktığı zaman yazılım (program,oyun...) eksikleri vardı,şimdi ise ROM lar,oyunlar
programalar birbiri ardınca çıkmaya başladı.Samsung elektronikte kendini ıspatlamış bir markadır.Yanlız Iphone da değil,dizüstünde de
Macintosh u geçmiştir.(en ince ve hafif notebook) Ben diyorumki artık markalara para vermeyelim.

« Son Düzenleme: 10-03-2009, 02:38:28 Gönderen: hutame » Kayıtlı

GT-I8000 Omnia II  wm6.5-XJE2
CSC:TURIK3

www.onaltiyildiz.com

neyno78
Etkisiz
*

Forum Puanı: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 17-11-2008, 00:41:55 »

LCD den işlemcisine kadar kendileri üretiyor. Büyük bir maliyet avantajları ve yeterince patentleri ve mali güçleri ve pazar payları var.

HTC tecrübeli olabilir ama Samsung bir dev.

excalibur1333
Etkisiz
*

Forum Puanı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 17-01-2009, 14:01:04 »

Htc yi gerçekten zor günler bekliyor. Bu durumdan kurtulabilmesi için  gerçekten iyi bir planlara ihtiyacı var. Çünkü Asus gibi üreticiler zaten kendi pazarına göz dikmiştiki samsungun son modeli omniada Htc için sonun başlangıcıda diye biliriz.

Fakat 2.ci bir öngörüm daha var.

Omnia ile sadece telefon kullanan Samsung kullanıcıları  Windows Mobile ile tanışmış oluyorlar ve bu ürünü kullanmaya başlayınca aslında bu cihazları en iyi yapan firmanın daha önce hiç ismini duymadıkları HTC olduğunu öğrenince kendilerini Potansiyel  bir HTC müşterisi gibi algılayabiliriz.

El Fuego
Uzman

Forum Puanı: 556
Çevrimdışı Çevrimdışı

pocketpc.gen.tr

Site
« Yanıtla #5 : 17-01-2009, 14:05:02 »

Mesela Motorola ve HP ye fason üretim yapan Chi-Mei gibi görünmeyen güçler. Samsung, bildiğim kadarıyla Anycaal diye bir firmaya üretim yapıtrıyor.

yönetici artığı. imzamı düzenlemeyin, hakkımı kullanıyorum.

DeLiBoRaN
Yönetici

Forum Puanı: 679
Çevrimdışı Çevrimdışı

GoKHaN

« Yanıtla #6 : 20-01-2009, 22:36:32 »

amerika ve asya kıtalarında samsung cep telefonu yok anycall cep telefonu var!! yani bir nevi samsung yurt dısında anycall markasını kullanıyor urettirme falan yok yani Wink bu arada samsunugun bu atagına gecici ruzgar demissin projeksyonlu telefonlarla bu ruzgarı sabitledi degilmi fikrin degistimi bu konuda merak ettim ;D

alet: samsung i900 omnia QB07M (ohh bee dunya varmis)
(hd2 hayali bitti. dersem inanmayın. alacam o kafirin icadını) Smiley
ayarlar/kimlik bilgisi/imza, kısmına cihaz (marka,model ve rom) bilgilerini yazmayan,yanlış yere alel acele konu açan ve PM den yardım isteyenlerin soruları Cevapsız Kalacaktır

kazuya7
Acemi
*

Forum Puanı: 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 23-01-2009, 01:28:24 »

bazı arkadaşlar HP ve HTC gibi Pocket PC karşısında ileride rekabet edemez Samsung demiş, Ben bilgisayarcıyım ve az çok bilgisayardan anlayan biri olsaydı bunu demezdi. Şimdi şunları oku ve bidaha düşün. 1.Dinyanın en büyük LCD üreticisi Samsung  2.Dünyada Ram Chiplerini üretmeye başlayan en büyük ikinci firma samsung. 3.Seagate ve Western Digital'e varana kadar hemen her marka harddisklerindeki cache belleklerini samsung'un fabrikasında üretilen chiplerden alıyorlar  4.LG den sonra DVD-RW piyasasındaki en iyi modellere yine samsung sahip. bunlar sadece samsung ile söylediğim ince işler, elektronik sektöründe samsungun yapamdığı hiçbişey olmadığını herkez biliyor. Şimdi söyleyin bana, HP veya HTC kim oluyor samsungun karşısında, ram chipi kadar ince ve özel bir elektronik parça üretebilmiş mi fabrikasında. Samsung elektronik sektöründe hangi dala el atarsa atsın her türlü rekabete girebilecek kapasiteye sahip olduğundan hiç şüphe yok. en azından yahudi ortaklı olmayan nadir firmalardan.

omerram
Uzman

Forum Puanı: 386
Çevrimdışı Çevrimdışı

Omnia

« Yanıtla #8 : 23-01-2009, 01:44:46 »

Dediklerine katılıyorum dostum tek Omnia fiyaskosu klavye programı biliyorsun ki İsrail firması yapmış Smiley oda olamsaydı çok süper olacaktı  Azn

Samsung i900 OMNIA

sokomind
Hırslı
**

Forum Puanı: 31
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #9 : 09-03-2009, 15:42:27 »

Samsung gerçekten sıkı bir adım attı ppc pazarına.Htc ce Hp bu alanda daha tecrübeli olabilirler ama onlarda bi yerden başladılar bu işe.
Zamanla Samsung  daha iyi işler yapacaktır............

Samsung bu işe yeni başladı diyenler ne kadar da araştırmadan cevaplamışsınız.
samsung i serisini bir inceleyiniz.

7 kadar symbian
20den fazla WM smartphone ve PPC
3 PALM OS bu i serisi ürün gamında mevcut.

i900 ile birden bu dünyaya girmedi yani.
Nokia'dan sonra dünyanın en büyük ikinci cep telefonu üreticisi samsung. 3. motorola 4. SE.
« Son Düzenleme: 09-03-2009, 15:49:10 Gönderen: sokomind » Kayıtlı

Satıştaki PPC ve Teknik servis için tıklayınız.

Hergün başka bir PPC kullanıyorum.

HutamE
Uzman

Forum Puanı: 723
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.netpano.com mpl tv

« Yanıtla #10 : 09-03-2009, 22:59:21 »

Samsung bu işe yeni başladı diyenler ne kadar da araştırmadan cevaplamışsınız.
samsung i serisini bir inceleyiniz.

7 kadar symbian
20den fazla WM smartphone ve PPC
3 PALM OS bu i serisi ürün gamında mevcut.

i900 ile birden bu dünyaya girmedi yani.
Nokia'dan sonra dünyanın en büyük ikinci cep telefonu üreticisi samsung. 3. motorola 4. SE.

kardeş, benim dünyamda ppc omnia ile başladı ve insanlar omnia ile samsung un bu alanda böyle cihazlar yaptığını gördü,ben tv de ilk kez omnia nın reklamını gördüm bu alanda,smartphone ları görmeden ppc gördük,cihaz geçmişime baksana  ;D alkış ;D daha iyi anlarsın, bu konu için derin bir araştırma yapma ihtiyacı da duymama bu yüzden gerek yoktu,vesselam... (gülegüle)

GT-I8000 Omnia II  wm6.5-XJE2
CSC:TURIK3

www.onaltiyildiz.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: