Konu Bilgileri
Konu Başlığı hp 614c zil sesi çık kısık çıkıyor yarımı olabilcek varmı ?
Cevaplar 5
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 823
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: hp 614c zil sesi çık kısık çıkıyor yarımı olabilcek varmı ?  (Okunma Sayısı 823 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
turkk
Etkisiz
*

Forum Puanı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 10-05-2009, 13:02:13 »

evet arkadaşlar cihazın sesi çok kısık bu konuda yardım edebilcek biri varmı?

« Son Düzenleme: 10-05-2009, 13:16:22 Gönderen: El Fuego » Kayıtlı

Gönderen Konu: hp 614c zil sesi çık kısık çıkıyor yarımı olabilcek varmı ?(Okunma Sayısı 823 defa)
El Fuego
Uzman

Forum Puanı: 556
Çevrimdışı Çevrimdışı

pocketpc.gen.tr

Site
« Yanıtla #1 : 10-05-2009, 13:10:02 »

profilin loud olduğundan ve ses düğmesinin en üstte olduğundan emin olun. ayrıca, çok şiddetli bir ses beklemeyin. beğendiğniz zil sesi neyse, mp3 trimmer de kesip, ses desibelini makul bir seviyede arttırarak bir nebze de olsa duyulabilir olması mümkün...

yönetici artığı. imzamı düzenlemeyin, hakkımı kullanıyorum.

Gönderen Konu: hp 614c zil sesi çık kısık çıkıyor yarımı olabilcek varmı ?(Okunma Sayısı 823 defa)
star@1
Acemi
*

Forum Puanı: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 23-05-2009, 18:37:53 »

Ana ekrandaki hoparlör ikonuna tıklayın, çıkan her iki ses ayarınıda sonuna kadar açın, değişik zil sesleri deneyerek  rahat duyabileceğiniz bir ses seçin. Mevcutlar hoşunuza gitmiyorsa Google da "ppc ringtone" olaraka aratırsanız ücretsiz zil sesleri bulabilirsiniz.

Kolay gelsin..

HP 614C,  WM 6.5,  SPB 3.5 Shell
 >> Her Şey Mükemmelll..

HedKandi
Acemi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 09-07-2009, 19:22:32 »

Telefonu masaya koyarken, hoparlör üzerine( ekran yukarı bakacak şekilde) koyarsan, ses hiç duyulmuyor ayrıca. Bu yüzden telefonu ters koymak daha iyi duyma açısından.

Hp 614c
WM 6.1

trtuncay
Acemi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 04-11-2009, 10:28:51 »

teknik konuda tecrübeniz var ise tavsiyem içini açın cihazın kulaklık ve hoparlör kısımlaarının arkalarında toz almasın diye sünger var çokda gerekli değil çıkarın onu canavar gibi ben denedim artık ses patlıcakmış gbi oluyo [hehe]

nozka
Acemi
*

Forum Puanı: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : 22-11-2009, 00:42:14 »

hp 614c de şöle bir sıkıntı var sesi birkaç yanlış ayardan ötürü  (kullanıcı tarafından yapılan) hoparlör yerine ahizenin kulak kısmından veriyor  biraz kurcalıyınca sorunu çözersin.baktın hiç olmuyor reset at en sade yolu bu...

HP İPAQ DATA MESSENGER
ROM---- İLK GÜN Kİ KADAR DANDİK
RAM---- İLK GÜN Kİ KADAR SAPITIK
HDD----- O ŞİMDİ DOLU...
EKRAN-- ELLEYİNCE COŞUYOR
KLAVYE-- KAYDIRINCA GÖBEK ATIYOR
----HEYÇ Pİ----HEP BİR ADIM ÖNDE =)
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: